Over The Skin Coach


Hallo, ik ben schoonheidsspecialiste Ann Van Geert. In Kapelle-op-den-Bos ben ik beter bekend als The Skin Coach. Ik ontvang jong en oud, vrouwen en mannen, in mijn cosy beautysalon waar huidverbetering en ontharing centraal staan.

The Skin Coach die droomt
Op mijn 12de wist ik al dat ik schoonheidsspecialiste wou worden. Ik studeerde schoonheidsverzorging en vulde de theorie aan met een inspirerende portie praktijk tijdens mijn stage. In 1995 startte ik mijn eigen schoonheidsinstituut op in Kapelle-op-den-Bos. Mijn droom om mensen te verwelkomen, verzorgen en verwennen in een gezellig beautysalon werd op slag werkelijkheid. Yes!

The Skin Coach die verzorgt
Het is mijn missie om mannen en vrouwen, jong en oud, te gidsen naar een gezond en gelukkig voorkomen. Natuurlijke huidbehandelingen, ontharingen en nagellooks zorgen voor extra zelfvertrouwen, maar zonder de juiste gewoontes gaat dat gevoel verloren. Ik trakteer daarom op eenvoudige tips en raad milde verzorgingsproducten aan voor een langdurig resultaat. Ik doe geen loze beloftes maar geef advies op maat, waar je huid je later dankbaar voor zal zijn.

The Skin Coach die geniet
Een warm welkom, een gepersonaliseerde beautybehandeling, een rustgevend muziekje op de achtergrond, … Als mijn klanten glunderen na een schoonheidsbehandeling tovert dat een glimlach op mijn gezicht. Ik geef hen de kans het drukke dagelijkse leven te ontvluchten en zet hen op de eerste plaats. Als mama van twee doe ik dat zelf met yoga en wandelingen met mijn hond. Ik haal er positieve energie uit die ik enthousiast doorgeef in mijn salon.

Een ervaren schoonheidsspecialiste in Kapelle-op-den-Bos? 
Maak je afspraak bij The Skin Coach >>